- Újdonságok
- Akciók
- Chili termékek
- Fűszerek - a lélek balzsama
- Vetőmagok
- Neem oil
- Kellékek
- Kulcstartóra akasztható "CHILI" kapszula
- Hidegen Sajtolt Olajok
Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke
-
Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke
Származási hely: Magyország
Készült: Só, ízfokozó(Na-glutamát), fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor, cukor, majoranna, őrölt feketebors, őrölt rozmaring felhasználásával.
Felhasználási javaslatunk:
Vegyünk egy hőálló üveg sütőedényt. Öntsük bele a két evőkanál olajat, vagy az előzőleg felmelegített zsiradékot, és ezt csorgassuk körbe úgy az edényben, hogy mindenhol olajos legyen. A fokhagymát vágjuk nagyjából három milliméteres gerezdekre, és egyenletesen osszuk el a sütőtál alján. ha megvagyunk, akkor szépen letisztogatott csirkecombokat pakoljuk a sütőtálba szorosan egymás mellé. Arra ügyeljünk, hogy ha nem töltik ki a teljes tálat a csirkecombok, akkor úgy igazgassuk a fokhagymagerezdeket, hogy ne legyen szabadon, mind egy-egy comb alatt legyen, különben keményre sül, esetleg meg is éghet, és akkor megkeseredik.
A fűszerezés: a por alakú fűszersó, könnyeb használhatósága miat olajjal, vagy vízzel kenjük meg a combokat, hogy rátapadjon a fűszer. Egyenletesen osszuk el a fűszert, a maradékot pedig szórjuk be a combok közé. Ha készen vagyunk, akkor öntsük alá óvatosan egy deciliter vizet, majd alufóliával fedjük le a sütőtőtálat. Tegyük be 180 fokra előmelegített sütőbe, és nagyjából 45-60 perc alatt főzzük puhára. Ezután vegyük ki, szedjük le az alufóliát, vagy a sütőedény tetejét, és úgy toljuk még vissza, és süssük addig, míg szépen el nem kezd barnulni a csirkecombok teteje.
A termék csípős változatát ide kattintva érheti el.
-
Raktárkészlet 0 dbCikkszám 884634