- Újdonságok
- Akciók
- Chili termékek
- Fűszerek - a lélek balzsama
- Vetőmagok
- Neem oil
- Kellékek
- Kulcstartóra akasztható "CHILI" kapszula
- Hidegen Sajtolt Olajok
Zöld bors - egész
-
Zöld bors - egész
Származási hely: India
Az éretlen bogyót szedik le, amit általában sós vagy ecetes lében pácolva tárolják, hogy a feketedést meggátolják.
Ugyanabban az érési szakaszban szedik le, mint a feketeborsnak valót.
A zöldbors a legkevésbé csípős a három közül, egyedi gyümölcsös, „zöldebb” ízvilága van.
Felhasználása:
Ez a sokoldalú fűszert szinte bármilyen ételhez adható. Húshoz (vörös húsokhoz és szárnyasokhoz egyaránt), halhoz, de akár még gyümölcsökhöz, salátaöntetekhez és bizonyos fűszeresebb süteményekhez is adható.
Nagyon jól illik salátákhoz, párolt zöldségekhez és különböző mártásokhoz.
A húsok esetében steakhez, grill húsok pácolásához és sütés előtti fűszerezéséhez is remek, de főtt húsokhoz is gyakorta használjuk.
Az ázsiai és a francia konyha is előszeretettel használja.
Élettani hatása:
Étvágygerjesztő hatású.
-
Raktárkészlet 29 dbCikkszám 599215