- Újdonságok
- Akciók
- Chili termékek
- Csípős szószok
- Chili Food 100%-ban BIO-gazdálkodásból származó termékek
- Fireland Foods manufakturális termékek
- Csípős tészta / pasta
- Csípős paprikapürék
- Csípős Chili őrlemények
- Csípős édességek
- Csípős nassolnivalók
- Csípős sajt
- Szárított Chili paprikák
- Chili olajok
- Ajándékcsomag
- Wasabi
- Grill mártások
- Szárított fűszeres marhahús snack
- Folyékony füst
- Folyékony fokhagyma
- Chili paprika konzerv
- Fűszerek - a lélek balzsama
- Vetőmagok
- Neem oil
- Kellékek
- Kulcstartóra akasztható "CHILI" kapszula
- Hidegen Sajtolt Olajok
Cajohn's Jolokia Barbecue Sauce
-
Cajohn's Jolokia Barbecue Sauce
Mi történik, ha veszel egy díjnyertes BBQ szószt amihez hozzá adtak egy nagy maroknyi szellem chilit?
Magadénak tudhatod a BBQ szószok szultánját.
1.) Vegyünk egy szép 2 kg súlyú sertés nyakat és öntsük fel bőséges CaJohn Jolokia barbecue szószban majd legalább 24 órán át tegyük a hűtőben.
2.) Helyezzük a sertés nyakat egy nyitott edénybe, és hagyjuk sülni körülbelül 8 órán át 100 ° C-on alsó / felső sűtési módban.
3.) A húst érzés szerint locsolgassuk a mártással.
4.) Most töltsük vízet a sütőedénybe és így pároljuk tovább.
5.) Ezzel az alacsony hőmérsékletű főzéssel a hús szó szerint szétesik, nem szárad ki remek állagú lédús marad.
A CaJohn a Jolokia barbecue szószt természetesen egyéb hús fajtáknál is remekül alkalmazhatjuk PL: kolbász, tarja vagy steak.
Készült: paradicsom, barna cukor, ecet, kukorica szirup, szójaszósz (víz, búza, szójabab, só), Worcestershire szósz (ecet, melasz, kukorica szirup, víz, só, karamell szín, fokhagyma por, cukor, fűszerek, tamarind, természetes ízesítők, fekete bors), Habanero Chili, Naga Jolokia chili, fokhagyma, hagyma, Cayenne Chili, Caribien Chili, só, fűszerek, természetes füst aroma felhasználásával.
Felbontás után a termék maximum 6 hónapig tárolható 7 fokon.
Gluténmentes
Gyártó: CaJohns Fiery Foods
Forgalmazza: Chili Szószok Magyarország Kft
-
Raktárkészlet 0 dbCikkszám 951596